بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 0
کل بازدید : 12037
کل یادداشتها ها : 17
در واقع آبسه و فیستول مقعدی عوارضی هستند که در ادامه عفونتهای ناحیه مقعدی و کانال مقعدی ایجاد میشوند. آبسه یک عارضه چرکی حاد است که مراحل مزمنتر آن منجر به ایجاد ارتباطی غیر طبیعی بین فضای بین عضلات مقعد وکانال مقعد میشود. این مجرای ارتباطی عامل ترشح دائمی از آبسههای چرکی است. اکثر فیستول های مقعدی در اثر یک آبسه مقعدی شکل میگیرند. در مواردی که آبسه به صورت خود به خودی باز شده (یا از طریق جراحی باز شود) فیستول شکل میگیرد. در 50% موارد بعد از ایجاد آبسه، فیستول به وجود میآید که بروز آن قابل پیشبینی نیست. از دیگر عوامل نادر ایجاد کننده فیستول میتوان به سل، سرطان و یا بیماریهای التهاب روده اشاره کرد.
از این رو بنده علائم بیماری فیستول، را در اختیار شما قرار می دهم تا در هنگام مشاهده این علائم سریعا به پزشک مراجعه فرمائید.
علائم بیماری فیستول
1- ترشح چرکی طولانی مدت از یک سوراخ و یا چند سوراخ در اطراف مقعد
2- وجود برجستگی سفت و دردناک به هنگام لمس آن در حوالی مقعد
3- درد داشتن در هنگام دفع مدفوع
4- سوزش و خارش ناشی از ترشحات در اطراف ناحیه مقعد
5- تغییر رنگ پوست اطراف ناحیه مقعد
6- درد داشتن بعد از دفع مدفوع
چنانچه ارتباط نامتعادل و غیرعادی به صورت یک لوله، بین اندام ها و یا رگی که دارای بافت پوششی است ایجاد شود، عارضه ای به نام فیستول ایجاد می شود. چنانچه این پرسش برای شما ایجاد شده که فیستول چیست؟
باید بدانید فیستول بیماری است که ممکن است در بخش های خاصی از بدن ایجاد شود. اما اصلی ترین مکانی که اغلب دچار این بیماری می شود، مقعد می باشد. براساس طبقه بندی سازمان جهانی بهداشت این بیماری می تواند در محدوده چشم، در سیستم گردش خون، سیستم تنفسی، در سیستم گوارشی، سیستم ماهیچهای، در سیستم ادراری تناسلی و به علت بیماری های مادرزادی ایجاد شود. اما باید به طور اختصاصی می توان در ارتباط با فیستول مقعد بیان کرد که، در اطراف روده بزرگ و در نزدیکی مقعد غده هایی وجود دارند که با ترشح موادی نقش به سزایی در سلامت بدن ایفا می کنند. ترشحات این غدد به داخل روده ی بزرگ تخلیه می شود. اگر این دهانه ها بسته شوند، غدد دچار عفونت (آبسه) می گردند. اما لازم به ذکر است که هر آبسه ای سبب ایجاد فیستول نمی شود.